Професионален грим

Професионален грим:

Prof_grim

Всяка уважаваща себе си жена се е възползвала от грим, направен от професионален гримьор. Доверявайки се на качествата на професионалистите, вие постигате мечтаната визия в един от най- специалните поводи в живота си (абитуриентски бал, сватба, кръщене). Подарете си време  за себе си и заповядайте в света на ПРОФЕСИОНАЛНИЯ  ГРИМ.  За да изглеждате като актриса от Холивуд, ние Ви предлагаме:

  • Ежедневен грим;
  • Вечерен, официален или делови грим;
  • Сватбен, абитуриентски грим;
  • Консултация и съвети относно гримирането.

 

ЕЖЕДНЕВЕН ГРИМ

Ежедневният грим е лек, който подчертава чертите на лицето, без да се използват  тъмни тонове. При употреба на неподходящи цветови комбинации, ще се получи не търсеният ефект, а точно обратното, ще се превърне в дефект. Затова професионалният гримьор е този, който ще постигне желаният резултат  за по-натурална визия.

 

ВЕЧЕРЕН ГРИМ

Имате повод, на който трябва да сте ослепителна?

Официалният или вечерния грим е най-подходящият за Вас. Той се състои в подготовка на лицето, нанасяне на всякакъв тип основи, използване на сенки в по-ярки, наситени и опушени цветове и завършек с подходящо към цялостната визия червило. Благодарение на високия клас продукти се прави „запечатване “ на грима, което осигурява издръжливост на макиажа при високи температури и влажност в продължение на много часове. Вечерният грим е строго индивидуален и съобразен с чертите на лицето, кожата и цялостния стайлинг на дамата. За парти е актуален силен грим- с много тъмни гами на цветовете.